Sunday, 31 July 2016

Lama puasa

Ilham mai rapat sikit.
Aku rindu nak menulis.

Lama dah puasa ni

Saturday, 2 July 2016

Raya 2016

Eh nak raya dah!
Cepatnya masa berlalu.
Ni tahun ketiga aku dan mommy meniaga kat bazaar stadium.
Tahun ni paling seronok kalau nak dibandingkan dgn tahun2 sudah.
Kenapa?
Aku pun tak pasti kenapa.
Mungkin sebab tahun ni hati aku lebih terbuka dan keinginan berniaga lebih kuat dari sebelum2 ni.
Terima kasih mommy sebab bg papa peluang dan pengalaman berniaga yg sangat berharga.
Untung mommy sebab boss bagi cuti sebulan! Jealous!
Oklah.
Dikesempatan ni aku nak bagi ucapan tipikal ni.
Aku susunkan 10 jari dan memohon maaf atas segala terkurang terlebih selama ni pada semua yg mengenali baik didunia hidup mahupun didunia maya.
Moga Allah berkati & hapuskan semua dosa2 korg yg memaafkan kekhilafan aku ni.
Oh emosinya! Cisskek betul!
Ok aku ada 1 statement & soalan utk korg.
Pertama,..
Yg dah kahwin tu, jgn lupa duit raya utk aku. I mean, anak aku.
Yg single mingle tu, bila nak kahwin? Hehehe.

Salam Aidilfitri dari aku dan Mommy dan Qaireen dan daaaaannn je. Hehehe

Meriam dijari aku dah standby nak bom wall korg yg penuh dgn gambar2 raya. Siap sedia!